• Home
  • Huoletonta veneilyä vai salpojen kiristelyä?
X-Latch-tietoset-fb

Huoletonta veneilyä vai salpojen kiristelyä?

Salvalla on väliä, X-Latch kaikkiin veneisiin ja olosuhteisiin

Kaikilla veneilyä harrastavilla tai ammatikseen harjoittavilla on tiedossa useita pieniä seikkoja, joiden  huomaamme veneillessä ärsyttävän, mutta jotka helposti rantauduttua unohtuvat. Ärsyttääkseen jälleen seuraavan kerran veneillessä.

Kovassa aallokossa tai ajoittain jo varsin tyynelläkin kuulet metallisten salpojen kilinää, suljet uudestaan ja uudestaan merenkäynnissä avautuvia luukkuja tai harmittelet salpojen kulumista tai toistuvaa säätötarvetta.

 

X-Latch - salpa joka säälle

Ratkaisuna tähän me keksimme täysin uudenlaisen, äänettömän, helposti lukittavan ja kestävän salvan, X-Latchin. Tämä mullistava kumisen sisäosan ja teräksisen ulkokuoren yhdistävä salpa ratkaisee tämän kaikille veneilijöille niin tutun ongelman – salpa ei avaudu kovassakaan merenkäynnissä eikä sitä tarvitse säätää lainkaan. Äänetöntä, huoletonta ja vaivatonta veneilyä.

Katso alla olevalta videolta, miten helppoa X-Latchin käyttö on.

 

X-latch-video-1

 

Halusimme tehdä salvasta kestävän ja mahdollisimman helppokäyttöisen, joten X-Latchin asennus onnistuu käden käänteessä. Salvan avaaminen ja sulkeminen on mahdollista vaikka hanskat kädessä. Valmistamme salvan ulkokuoren tyylikkäästä käsin kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä (AISI316) ja sisäosan luonnonkumista. X-Latchillä on elinikäinen takuu (pl kiinnitysruuvit), se on testattu sekä laboratorio- että meriolosuhteissa. Sovelluksesta riippuen X-Latch on saatavilla eri pintakäsittelyillä:

  • käsinkiillottettuna kiiltävänä
  • elegantilla titanium-mustauksella
  • mattaharmaana
X-Latch-how-it-works
X-Latch-Tietoset

Lue lisää sivustoltamme X-Latch.com ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää.

Tietoset -tiimi

www.tietoset.fi

www.x-latch.com

info@tietoset.fi

myynti: antti.siiskonen@tietoset.fi